Max Factor Ruj 833 Rosewood Düşüncelerim


Yeni bir yazıdan herkese merhaba, Max Factor Ruj 833 Rosewood hakkındaki düşüncelerime yer vermek istedim.

Benim için makyajın olmazsa olmazlarından biri rujdur. Hatta tek bir ürün seçecek olsam bu ruj olurdu. Dudaklarımı nemlendirmesi ve kalıcılığının da orta olması renk dışında aradığım önemli özellikler arasında yer alıyor.

Rujları cilt tonuna uygun renklerde seçmek oldukça önemli. Hem yapılan makyaja uyması hem de kullanımının kolay olması bu noktada ön plana çıkıyor. Ben gloss sevmiyorum özellikle dışarıda rüzgarda saçlarımın yapışması ve yapışık hissiyatından hiç hoşlanmıyorum. Genellikle mat rujları sevsem de dudakları kurutmayacak şekilde matları tercih ediyorum. Dudaklarım zaten kuru olduğu için hem daha fazla neminin gitmesine neden olurken hem de görüntü olarak hoş durmuyor.
Max Factor rosewood ruj rengi inanılmaz güzel bir gülkurusu. Beyaz tende çok hoş duruyor. Kremsi yapısı var ve sürümü yumuşacık.

Dudakları kesinlikle kurutmuyor. Tam tersine sürdüğünüzde nemlendiğini hissediyorsunuz. Renk pigmenti çok iyi, mat yapıda değil satensi ve pek çok tondaki makyaja uyacak bir renge sahip. Üst üste rahatlıkla istediğiniz kadar kat uygulayabiliyorsunuz. Dudakta kesinlikle ağırlık yapmıyor ve ağır bir kokusu da yok. Markanın ürünlerini yıllardır zaten severek kullanıyorum, makyaj konusunda uzmanlar.

Dudakta uzun süre kalıyor öyle çok kolay silinen bir ürün değil. Çok doğal bir duruşu var hem günlük hem de akşam için kullanılabilecek tona sahip. Yiyip içtikten sonra tabii ki tazelemek gerekiyor ve bu benim için sorun yaratan bir durum değil. Çok kalıcı rujları ben zaten sevmiyorum dudaklarımı kuruyor ve temizlenmesi de çok zor oluyor.

Max Factor 833 ruj çift fazlıya gerek olmadan normal temizleyiciyle rahatlıkla çıkabilecek bir ürün. Ürünün ambalajı da hoş, güzel, hafif çantada ağırlık yapmıyor. Kapağı sıkı kapanıyor ve çıt sesi çıkarıyor. Dolayısıyla çantada açılma gibi bir sorun da yaratmıyor. Bu tonlardaki rujları seviyorsanız şans verebilirsiniz ya da serinin diğer renklerine bakabilirsiniz.

Peki siz Max Factor Ruj 833 Rosewood kullandınız mı, yorumlarınız neler benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.

Leave a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 comments on “Max Factor Ruj 833 Rosewood Düşüncelerim

  1. What a lovely shade! Thanks for sharing!

    -Ashley
    Le Stylo Rouge

  2. Gracias por la recomendación. Te mando un beso.

  3. anies on said:

    Does the lipstick feel moisturizing, or does it dry out your lips after a few hours?

  4. CristiNails on said:

    Qué tono tan bonito, me gusta para el otoño y el invierno ese color! Un saludo.

  5. Wow that lipstick is stunning! love the colour!
    xoxo

    http://www.marisasclosetblog.com