Yeni yılın ilk yazısıyla herkese merhabalar,
Umarım 2018 yılı herkese en başta sağlık olmak üzere, başarı ve mutluluk getirir, her şey gönlünüzce olur 🙂
Biota 59 Elements Misel Su bugünkü yazı konuğum olacak, ürünü bir süredir kullanıyorum ve artık deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Ürün özelliklerinden bahsedecek olursam;
– İçeriğinde bulunan zengin mineral kaynaklı termal su ile cildin nem dengesini korur ve canlandırır.
– Papatya ekstresi ve Allantoin ile yatıştırıcı etki gösterir. Sabun, Alkol, Paraben,Parfüm içermez.
Gelelim benim görüşlerime;
Öncelikle ilk misel su denemem Biota ile oldu. Daha önce sıkça duyardım, en sonunda denemek istedim. Çok daha doğal içerikli ve cildi besleyen özelliklerinden dolayı satın aldım. Biota Maltepe AVM mağazasında indirim dönemine denk gelmiştim ve fiyatlar oldukça uygundu. Biota misel suyu 35 TL’ye aldım, ayrıca şeftali tonlarında allık, ruj ve oje de aldım 🙂
Öncelikle boyutu çok büyük dolayısıyla sadece evde kullanıyorum. Basmalı olması işimi kolaylaştırıyor, iki kez bastırmamla pamuğa yeterli ürün geliyor. Yani uzun süre kullanımında yetecek bir ürün, özellikle her gün makyaj yapanlar için oldukça avantajlı diye düşünüyorum.
En sevdiğim yanı cildim hassas olmasına rağmen hiçbir yanma ya da tahriş gibi durumlar yapmadı ve makyaj kalıntılarını çok güzel temizledi. Cildimin kuru ve hassas olmasından dolayı cilt ürünlerinin birçoğunu kullanamıyorum. Bu konuda beni hayal kırıklığına uğratmadığı için severek kullandığım bir ürün oldu.

Biota misel suyun hem göz, hem dudak hem de yüz makyajını çıkarmada kullanılabilmesi ayrı ayrı birçok ürün almanızın önüne geçiyor. Sadece makyaj yaptığımda değil cilt temizliğinde de çok başarılı, pamuktaki siyahlık gün içindeki kirlerden çok güzel arındırdığını gösteriyor. Aslında sırf bu yüzden bile her gün cilt temizliğini ihmal etmemek gerekiyor. Ben de mümkün olduğunca zaman ayırmaya çalışıyorum, özellikle aman makyaj yapmadım temizlenecek bir şey yok demeyi bu sayede bırakmış oldum 🙂
Peki siz Biota 59 Elements Misel Su ya da diğer ürünlerini kullandınız mı? Yorumlarınız neler, merakla bekliyorum.
Blogumun sağ tarafında yer alan “Abone Ol” kutucuğundan mailiniz ile abone olabilir, böylece yeni yazılarımın haberini alabilirsiniz.
Sevgiler 🙂

Bir yanıt yazın