Anne-kız site önerisi: Popreal


Merhabalar,

Bu yazımda sizlere çok eğlenceli bir anne-kız kıyafet sitesi olan “Popreal” dan bahsedeceğim. Özellikle kız çocukları için tasarlanmış olan bu sitede kadınlar için de alternatifler bulunuyor. En güzeli ise anne-bebek kombinleri…

Kız çocuğu olanlar için çok güzel ve farklı model kıyafetler var. Örneğin bu sevimli pembe kürk monta bayıldım toddler girl jackets, her zevke uyan çeşitleri de var. Kalitesi oldukça iyi olan ürünleri çok uygun fiyatlara satın alabiliyorsunuz.

Şu an sitede indirim var, hatta yeni üyeler için %30 indirim sunuluyor. Kız çocukları olan ve onu mutlu etmek isteyen anneler ya da kızıyla birlikte aynı kombini sağlamak isteyenler bence bu siteye bir göz atmalısınız. Mutlaka sizin gözünüze hitap eden çeşitler olacaktır.

Bir de yine kız çocukları için olan ikili ürünleri çok beğendim. Yani altlı üstlü takım olarak oluşturulan kıyafetler de bulunuyor. Sizce de şu set çok tatlı değil mi? toddler girl clothes sets

Çocuklar için aksesuar olarak çanta, ayrıca ayakkabılar da mevcut. Bence anne adayları da hamile kıyafetlerine göz atabilir. Umarım seversiniz.

Herkese sevgiler.

Leave a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 comments on “Anne-kız site önerisi: Popreal

  1. site içerisinde yer alan kombinler çok hoş gerçekten saolun

  2. ANNE-Oğul varsa ben ondan alayım 🙂

  3. Kelebek Etkisi on said:

    Oo harika bir siteymis canim?

  4. Ama Yeliz benim oğlum var. Ne olacak ? 🙂

  5. Genel olarak küçüklerin büyük gibi büyüklerin ise çocuk gibi giyinmesinden hoşlanmasam da koyduğun örneklere bakılırsa bu firmanın ürünleri hiçte düşündüğüm gibi değil. girip inceleyeceğim hemen.

  6. Ne tatlı bir siteymiş

  7. madame kokos on said:

    Ne guzel ciciler var burada çocuk olursa yararlanirim

  8. ay bayıldım ben bunlara..teşekkürler…arada gözatarım ben buraya..sevgiler…

  9. Ayyy bunlar ne cici bici şeyler böyle 🙂

  10. çok güzeller canım hele pembe bayıldım